Tänavusel tantsupeol näeb uusimat loomingut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel Valga spordihallis peetud naisrühmade proov andis võimaluse tantse ühtlustada ning panna paika esialgsed joonised, kuidas rühmad tuleval tantsupeol liikuma hakkavad.
Reedel Valga spordihallis peetud naisrühmade proov andis võimaluse tantse ühtlustada ning panna paika esialgsed joonised, kuidas rühmad tuleval tantsupeol liikuma hakkavad. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Tänavune maakondlik tantsupidu kannab pealkirja «Tantsusammul läbi Valgamaa». Au sees on kohalike looming ning mõnigi tants on loodud just sellesuvise peo tarvis.

Üldjuht Tiina Kukk sõnas, et ettevalmistused on täies hoos. Liigijuhid teevad usinasti tööd: koolitavad rühmi ning juba on toimunud ka ühiseid proove. Lõplik kava saab paika aprilli alguses ning Kuke sõnul jääb pärast seda vaid nipet-näpet teha.

«Oleme läinud seda teed, et üritame teha pidu, kus kasutame võimalikult palju Valgamaalt pärit inimeste loodud tantse või on tantsu muusika autor siit pärit või tantsud miskit muud moodi Valgamaaga seotud. Ühisproovid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles