Neljapäeval alustab Valga Maxima kaubanduskeskuses tööd lihatöötlemistsehh, kus valmistatakse värskest toorainest igakuiselt üle 10 tonni lihatooteid, andis teada Maxima avalike suhete juht.
Maxima avab lihatsehhi
Tsehhis asuvad tööle kuus lihatöötlejat, kes läbisid väljaõppe ja omandasid kogemusi Balti parimate lihameistrite käe all. Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaiu sõnul investeeris Maxima Valga lihatsehhi ligi 20 000 eurot ja selle uudne sisseseade pärineb valdkonna juhtivatelt firmadelt Euroopas.
«Igapäevaselt valmistatakse tsehhis üle 80 nimetuse pooltooteid suures osas eestimaisest kvaliteetsest ja värskest lihast,» lisas Erilaid. «Tsehhis valmivad nii hakkliha- ja grilltooted kui lambakarreed ning veisesteigid. Suur osa toodetest valmib spetsiaalselt lihatsehhi jaoks vastavalt Eesti tarbija maitse-eelistustustele koostatud retseptide põhjal.»
Aprillis ja mais avab Maxima veel neli sarnast tsehhi oma Tartus, Narvas, Võrus ja Pärnus asuvates kaubanduskeskustes.