Maapoe kaubavalik igaühte ei rahulda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mõnele inimesele võib tunduda, et Lüllemäe poe kaubavalik on kesine, siis eelmisel nädalal oli poes olemas kõik hädavajalik ja rohkemgi veel.
Kui mõnele inimesele võib tunduda, et Lüllemäe poe kaubavalik on kesine, siis eelmisel nädalal oli poes olemas kõik hädavajalik ja rohkemgi veel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pole harv juhus, et maakohas sulgeb oma uksed mõni järjekordne pood, äri ei tasu end ära ja ka inimesed on kaubavaliku suhtes rahulolematud. Lüllemäel asuv kauplus tundub esmapilgul maapoe kohta vägagi mitmekesine. Siiski pole kõik inimesed sealse kaubavalikuga rahul.

Lüllemäelane Koidu Lainevee rääkis, et hädapärase saab poest küll kätte, aga valikut eriti pole. Lainevee meelest on viinalett poes võimas ja müüakse ka soodsa hinnaga loomatoitu, aga teiste kaupadega on kehvasti – eriti värske kraamiga.

Alati pole tema sõnul saada näiteks porgandit ja sibulat, juhtunud olevat sedagi, et kartul otsas. Siiski pidi ta nentima, et praegu on poes küll ilusad kartulid saadaval. Pühapäeviti ei pidavat aga saia ja leiba jätkuma. Veel lisas naine, et valikus kipuvad olema põhiliselt ühe firma tooted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles