Tiitlile pürgib 13 peret

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta Suurpere 2013- perekond Karu-Rõõm
Aasta Suurpere 2013- perekond Karu-Rõõm Foto: Eesti Lasterikaste Perede Liit

Tänavu esitati aunimetuse «Aasta Suurpere» konkursile 13 kandidaati. Võitja kuulutatakse välja 10. mail toimuval Suurperepäeval Tallinna Loomaaias.

Viiendat aastat välja antav aunimetus omistatakse ühtsuse ja lasterikkuse au sees hoidmise eest töökale ning eeskujulikule Eesti suurperele, kus kasvab vähemalt neli last. Aasta suurpere väljaselgitamiseks on moodustatud komisjon, kuhu kuuluvad Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) president Aage Õunap, ürituse patroon Urmas Vaino, BIGBANKi esindaja ja eelneval aastal aunimetuse võitnud perekonna esindaja.

«Enim avaldusi laekus sel korral Harjumaalt, kuid tublide peredega on esindatud ka Pärnumaa, Viljandi, Tõrva, Raplamaa, Tartumaa ning Ida- ja Lääne-Virumaa,» sõnas Aage Õunap.

Möödunud aastal pälvis «Aasta Suurpere» tiitli neljalapseline perekond Karu-Rõõm Võrumaalt Rõugest.

Perekonnale antakse 10. mail üle tänukiri ja 2000 eurone auhinnatšekk BIGBANKilt. Lisaks premeeritakse ka fotokonkursi «Minu vahva pere» võitjaid ning juubelitorti on oodatud pidulikult lahti lõikama kõik eelmistel aastatel tiitliga pärjatud perekonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles