Naiskodukaitse juhid tegelesid lepitamisega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne tutvustamisringi soovis Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming (keskel esiplaanil), et igaüks leiaks koolitustelt mõne tarkusetera, mida oma ringkonda kaasa viia.
Enne tutvustamisringi soovis Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming (keskel esiplaanil), et igaüks leiaks koolitustelt mõne tarkusetera, mida oma ringkonda kaasa viia. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Möödunud nädalavahetusel kogunes ligi sada Naiskodukaitse juhti Valgamaale Helme lähedale, et vahetada kogemusi ning õppida uusi tarkusi.

Reede õhtust pühapäevani kestnud laagris pakuti hulgaliselt harivat tegevust. Naised tutvusid lähemalt konfliktsituatsioonides kasutatava lepitusmeetodiga ning mängisid teadmiste kinnitamiseks läbi keerulisi olukordi, mis nõuavad lepitamise kasutamist. Osalejad vaatasid koos üle mentorluse praeguse seisu ning rääkisid tulevikuplaanidest.

Naiskodukaitse (NKK) esinaise Airi Toominga sõnul toimus taoline juhtidele mõeldud laager kolmandat korda. «Esimene oli 2010. aastal Põlvamaal, seejärel aastal 2012 Saaremaal ning nüüd siis Valgamaal. Mõeldud on see NKK kõigi ringkondade eri tasemete juhtidele, et nad saaksid kogemusi vahetada. Suur rõhk on meil seekord sisulisel poolel ehk koolitustel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles