Kingilaat meelitas koolimajja hulga ostlejaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingilaada kõrgpunkt oli oksjon, mis tekitas laadalistes elevust. Oksjonihaamrit vibutas kooli majandusjuhataja, sel korral päkapikurollis esinenud Kuldar Uibomägi, kes esimesena pani oksjonile kahe meetri pikkuse jõulupuu.
Kingilaada kõrgpunkt oli oksjon, mis tekitas laadalistes elevust. Oksjonihaamrit vibutas kooli majandusjuhataja, sel korral päkapikurollis esinenud Kuldar Uibomägi, kes esimesena pani oksjonile kahe meetri pikkuse jõulupuu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedene kingilaat Valga põhikoolis meelitas koolimajja üle paari­kümne müüja ning palju ostlejaid. Rahule jäid nii korraldajad kui laadalised.

Külalisi tervitas kooli rahvamuusikaansambel. Avatud olid töötoad, kus sai valmistada ehteid, teha näputööd ja meisterdada, kaunistada ning joonistada. Palju noori huvilisi oli töötoas, kus õpetati tegema soenguid ja juuksepunutisi.

Taaskasutuslaadalt sai soetada koolivormi ja spordirõivaid ning -vahendeid, kasutatud raamatute letist oli huvilistel võimalik kaasa osta lugemisvara.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles