Õpetajad müttasid palliplatsil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetajate segavõistkondade võrpallivõistlused viidi läbi korraga kolmes spordisaalis ning kahes riigis. Lisaks Valga spordihallile ja põhikooli saalile kasutati turniiri läbiviimiseks Valka gümnaasiumi spordisaali.
Õpetajate segavõistkondade võrpallivõistlused viidi läbi korraga kolmes spordisaalis ning kahes riigis. Lisaks Valga spordihallile ja põhikooli saalile kasutati turniiri läbiviimiseks Valka gümnaasiumi spordisaali. Foto: Rein Säinas

Reedel ning laupäeval hõivasid Valga spordihalli ja põhikooli saali ning Valka gümnaasiumi spordisaali õpetajad Eesti eri nurkadest.

Tegemist oli Eesti Koolispordi Liidu korraldatud 26. õpetajate võrkpallivõistlusega segavõistkondadele. Võistluse korraldaja Henri Ausmaa sõnul oli kahel päeval võistlustules 34 tiimi. «Kokku osales 34 võistkonda, neist kolm Lätist ja üks Soomest. Korraga on platsil kolm meest ja kolm naist.»

Võistlused viidi läbi kolmes liigas. «Võrkpallivõistlusi peetakse juba 26. aastat ning liigadesse jagame võistkonnad vastavalt varasema pingerea alusel. Esimesed üheksa mängivad esimeses liigas, järgmised 12 teises ja ülejäänud kolmandas liigas,» selgitas Ausmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles