Otepääl jooksid nelja maakonna lapsed

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl jooksid nelja maakonna lapsed.
Otepääl jooksid nelja maakonna lapsed. Foto: Monika Otrokova

Otepääl sai traditsiooniline heategevuslik teatejooksuvõistlus 5.–9. klasside õpilastele alguse 7. mail kell 14 Otepää keskväljakul. Jooksu avas vallavanem Kalev Laul.

Otepää teatejooksu korraldaja Miia Pallase ütles, et Otepääl sai jooks teoks juba seitsmendat korda. Osa võttis Pühajärve põhikooli 5 võistkonda, Otepää gümnaasiumi 9 võistkonda, Rannu koolist, Palupera põhikoolist ja Kanepi gümnaasiumist 3 võistkonda, Keeni põhikoolist ning Kuldre põhikoolist 1 võistkond. Kokku osales Otepääl 25 võistkonda ja 216 õpilast 5.–9. klassidest.

Teatejooksu eesmärk on propageerida laste tervislikku elustiili ja muuta liikumisharjumusi. Üle kogu Eesti jooksevad lapsed nende laste heaks, kes kaotanud liikumisvõime. Teatejooks on heategevusüritus, mille eesmärk on toetada õnnetuse või haiguse läbi liikumisvõime kaotanud laste ravi.

Võimalus on annetada, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot) või tehes ülekande MTÜ Tallinnmeeting heategevuskontole Danske Bank pangas EE603300332077210009

Annetused lähevad Haapsalu neuroloogilisele rehabilitatsioonikeskusele, kus liikumisvõime kaotanud lapsi südamlikult ja pühendumusega ravitakse ning paranemiseks, kasvõi väikeste tibusammudega, lootust antakse. Haapsalu arstide, füsioterapeutide ja massööride käe all käib igal aastal ravi saamas 350-400 väikest patsienti, samuti täiskasvanud patsiente.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles