Olümpiastardid jõudsid neljanda etapini

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere staadion. Foto on illustreeriv.
Rakvere staadion. Foto on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» neljandal etapil Rakvere staadionil selgusid laupäeval parimad nii kaugushüppes, kettaheites, palliviskes kui 1000 ja 600 meetri jooksus.

Osa võttis umbes 400 noort kergejõustiklast kokku 64 koolist. Valgamaalt olid esindatud Valga põhikool ja Tõrva gümnaasium. Tüdrukute nooremas astmes tegi väga hea etteaste Brit Marii Veri Tõrvast, kes palliviskes tulemusega 51,49 meetrit saavutas esikoha. Valga põhikooli esindaja Maria Tamm tuli samal alal tulemusega 47,01 meetrit teisele kohale. Hästi esines ka Kertu Taldrik Valgast, kes saavutas kaheksanda koha.

Tüdrukute vanemas astmes saavutas Mari-Liis Taniel Valga põhikoolist 600 meetri jooksus ajaga 1.48,91 tubli viienda koha. Viienda kohaga pidi leppima ka Kristo Luht Valga põhikoolist, kui poiste vanemas astmes lennutas palli 68,14 meetri kaugusele. Poiste vanemas astmes sai korraliku tulemuse kettaheites kirja Gregor Lepik. Valga põhikooli noormees lennutas ketta 33,74 meetri peale ning saavutas sellega kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles