Taas selguvad keskkonnasõbralikud ettevõtmised

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torutööd Tõrvas parandasid mõne aasta eest oluliselt Tõrva elukeskkonda.
Torutööd Tõrvas parandasid mõne aasta eest oluliselt Tõrva elukeskkonda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taas on alanud aasta keskkonnateo ja aasta keskkonnasõbraliku ettevõtte konkurss, kuhu oodatakse osalema eraisikuid, ettevõtteid ja organisatsioone, kes on viimasel aastal aidanud oma tegudega kaasa elukeskkonna paremaks muutmisele.

Eesmärk on tunnustada neid, kes oma tegude ja ettevõtmistega kõige enam panustanud keskkonna heaks, leidnud uudse lahenduse mõnele keskkonnaprobleemile või sidunud majanduse kasvatamise keskkonnahoiuga.

Keskkonnaminister Marko Pomerantsi sõnul aitab konkurss tunnustada häid tegusid ja tublisid ettevõtteid ning motiveerib teisi samuti keskkonna heaks panustama. «Ressursside piiratuse valguses on ettevõtete üha suurem keskkonnateadlikkus ja -sõbralikkus väga oluline aspekt,» ütles Pomerants. «Häid keskkonnategusid võiks aga alati rohkem olla, sest üks tore projekt sel aastal võib järgmisel aastal tähendada veel nelja lisandumist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles