Maakonna palluritel oli tegus nädalavahetus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triobeti aastalõputurniiril, kus mängisid Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga piirkondade 1.–8. koha omanikud, saavutasid Tõrva jalgpalliklubi mehed suurepärase neljanda koha.
Triobeti aastalõputurniiril, kus mängisid Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga piirkondade 1.–8. koha omanikud, saavutasid Tõrva jalgpalliklubi mehed suurepärase neljanda koha. Foto: Rein Säinas

Teise jõulupüha pärastlõunal jätkus Triobeti aastalõputurniiri Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga esimene turniir, millest võttis osa 16 meeskonda. Kutse said piirkondade 1.–8. koha omanikud.

Meeskonnad loositi nelja alagruppi ning B-grupis tegi kaasa ka JK Tõrva meeskond. Tõrva mehed näitasid alagrupis südikat mängu ning kahe võidu ja ühe kaotusega saadi tasuks oma grupis liidrikoht.

Pärast alagrupimänge suunduti juba poolfinaalidesse ning esimeses poolfinaalis alistas JK Luunja tulemusega 1 : 0 Tõrva JK. Teises poolfinaalis oli Tallinna JK Piraaja, kes alagrupist pääses edasi loosi abil, seekord penaltiseeria toel üle Saue JK Laagrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles