Perepäev aitas unistusi täita

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solaris, Tallinn, 09.01.2016
Suurperede liikmed lõid inimketi ümber Solarise keskuse
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Solaris, Tallinn, 09.01.2016 Suurperede liikmed lõid inimketi ümber Solarise keskuse FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laupäeval sai Tallinnas Solarise keskuse ümber looklemas näha suurtest ja väikestest inimestest moodustunud ketti. Lasterikkad pered soovisid sel moel tähelepanu juhtida perede väärtustamisele.

Valgamaa lasterikaste perede ühingu liige, kaheksalapselise pere ema Jane Juus, kes koos abikaasaga külmast ilmast hoolimata oma pere noorimatega kohale läks, veetis Tallinnas toreda nädalavahetuse.

"Algselt oli plaan rongiga minna, kuid ei julgenud selle suure külmaga. Öösel soojendasime autot, et see hommikul ikka tööle läheks," kirjeldas ta minekule eelnevaid katsumusi. "Saime minna kuuekesi, rohkem ei mahtunud autosse. Väiksemad võtsime kaasa just seetõttu, et Solarise kinos näidati just väikestele sobivat multifilmi." Neli vanemat last jäeti kodu hoidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles