Maaelust unistajaid abistab uus portaal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Maale elama» liikumise eestvedaja Ivika Nõgeli sõnul on uus portaal loodud eesmärgiga anda ülevaatlikku ja vajalikku infot maale elama tulijale, et muuta maale kolimine lihtsamaks. Fotol tutvustab ta seda Sangaste rahvamajja kogunenud huvilistele.
«Maale elama» liikumise eestvedaja Ivika Nõgeli sõnul on uus portaal loodud eesmärgiga anda ülevaatlikku ja vajalikku infot maale elama tulijale, et muuta maale kolimine lihtsamaks. Fotol tutvustab ta seda Sangaste rahvamajja kogunenud huvilistele. Foto: Sirje Lemmik

Valminud on portaal, mis koondab maalekolijale tarviliku info ühte kohta. Vastuse peaks saama hulk korduma kippuvaid küsimusi.

Portaali Sangaste seltsimajas tutvustanud «Maale elama» liikumise eestvedaja Ivika Nõgeli sõnul tingis selle arendamise elu ise, kuna senine veebileht, mida paari aasta jooksul on külastanud 70 000 inimest, ei andnud piisavat infot.

«Portaal on loodud, et muuta maale kolimine lihtsamaks. See võimaldab leida infot ühest kohast. Samas on see töövahend kogukondadele, et neil oleks lihtsam toetada maale elama tulijate soove,» selgitas Nõgel.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles