Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selgunud on Eesti suurimate erakondade nimekirjad Riigikogu valimistel. Nendest leiab ka valgamaalasi. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Detsembris viisid maksu- ja tolliameti tollikontrolli üksused Eesti piiridel läbi 1571 kontrolli, millest 399 saab lugeda tulemuslikuks. Rikkumisi avastati ka Valga turult.

Omal soovil lahkus ametist Tartu maakohtu Valga kohtumaja kohtunik Aare Kaldma, keda ametis olles kaks korda karistatud oli.

Venemaa turistid külastavad jätkuvalt aktiivselt Otepääd, mis seostub neile eelkõige suusatamisvõimalustega. Mõnes majutusasutuses on nende arv ka oluliselt tõusnud.

Valgas tähistati küll mitme üritusega jõuluaega, ent uus aasta tuli peota. See-eest tähistasid oduvantšikud ballistiilis peoga vana uue aasta saabumist.

Kaks uue kavaga täispikka kontserti ühel päeval ja täissaalile – seda suudab Valgamaal vaid stuudio Joy. Kes läks vaatama oma pereliikme etteastet, kes uudistama, millega Marina Jerjomina seekord üllatab. Pikemalt loe Valgamaalasest!

Pikalt kestev talv on suusaharrastust igati soosinud. Kas soetada endale spordivarustus või kasutada laenutuse teenuseid, sõltub paljuski sellest, kui sagedasti ja kui tõsiselt talvemõnusid nautimas käiakse.

Pühapäeval kogunes hulk ekstreemspordist lugupidajaid Käärikule seitsmendale talvisele valikorienteerumisvõistlusele, mis seekord eriti keerulistes tingimustes peeti.

Laupäeval peeti Valga spordihallis saalihoki Eesti meistrivõistluste teise liiga mängud, Valga Välk võitis Kunda võistkonna SK Nordic tulemusega 7 : 3.

Laupäeval peeti Valga spordihallis linna lahtised meistrivõistlused poksis, osales seitse Valga poksiklubi Nahkkinnas sportlast, kellest kolmel õnnestus vastane alistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles