Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga gümnaasiumi remont pole kulgenud plaanipäraselt: lõpetamata on veel väga suur osa töödest ning probleeme tekib järjest juurde. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Mõne inimese elu on nii sündmusterikas, et selle põhjal võiks kirjutada raamatu. Teisipäeval sajandivanuseks saav Hilja Sööt kuulub vaieldamatult nende hulka.

Otepää MK-etapp tõi kokku tuhandeid spordihuvilisi, kes tulid kaasa elama eelkõige omadele ja osa saama üldisest melust – seda hoolimata piletihinnast, mida nii mõnigi soolaseks pidas. Lähemalt loe suurüritusest Valgamaalasest!

Valga kultuurikeskus kutsus linnas tegutsevad kultuurialased mittetulundusühingud kokku üksteisele esinema. Pidu sai vägev ja nii mõnigi kahetses, et linnarahvas nii mitmekesist kultuurivara ei näinud.

Toetuse eraldamine ettevõtmisele, mis Valgamaa mehi liikuma meelitama peaks, annab lootust, et ehk hakkavad riigis punase laterna rollis oleva maakonna mehed rohkem oma tervisele mõtlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles