Juhtkiri: Aeg meelsust näidata

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljaaegu võttis Valgamaalasega ühendust ettevõtja Allain Karuse, kellel on jätkuv mure selle pärast, mis ikkagi saab autoregistrikeskuse Valga büroost. Tema sõnul on rõõm lugeda lehest ja kuulda televisioonist, kuidas Rapla rahvas eesotsas omavalitsusjuhtidega võitlevad Rapla ARKi allesjäämise eest täismahus teenustega. Ka Valgamaa inimesed peaks samas küsimuses tema meelest aktiivsemad olema.

Tõsi, Valgamaalasest on olnud võimalus lugeda Sangaste vallavanema Kaido Tambergi, Valga linnapea Kalev Härgi ja riigikogulase Helir-Valdor Seederi teemakohast arvamuslugu. Kõik räägivad, kui halb on, et teenused maakonna inimestest üha kaugenevad. Nagu kinnitavad tänases Valgamaalases nii maavanem Margus Lepik kui linnapea Kalev Härk, on olnud ka rohkesti selleteemalisi kohtumisi.

Jutust aga ei piisa. Vaja on reaalseid samme, et Valga ARK jätkaks täies mahus ja täistööajaga riigiteenuse pakkumist. Seejuures peab säilima võimalus sooritada Valgas riiklikku sõidueksamit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles