Sipsikute joonistused kaunistavad Valgamaa Rajaleidja keskust

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitus
Näitus Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Juba kolmandat aastat on Valgamaa Rajaleidja keskuses jõulukuul üleval lasteaia laste joonistused ja kleepetööd. 1. detsembril avati majas Hummuli valla lasteaia Sipsik laste joonistustööde näitus „Jõulutervitus”.

"Kuna meie majas käib hästi palju lapsi ja noori ning oleme lastesõbralik asutus, tuli mul kolm aastat tagasi mõte meie keskuse koridor jõulukuul ära kaunistada laste joonistustega. Esimesle aastal tegime ettepaneku joonistused meile tuua Walko lasteaiale, teisel aastal kaunistasid meie ruume Kasekese lasteaia laste joonistused ja sel aastal tegime ettepaneku Hummuli lasteaiale Sipsik joonistustöid teha,” rääkis Valgamaa Rajaleidja keskuse juht Jaanika Käst äsja ülespandud näituse sünniloost.

Keskuse koridori seintele on üles riputatud 25 joonistust ja kleepetööd, millel kujutatud kuusekesi, jõuluvana, päkapikke, küünlaid ja lumememme. Laste poolt on valmis tehtud ka kaunid jõulukaardid. Lapsed koos õpetajatega on valmis saanud ka uhke ühistöö, millel kujutatud hulk jõulutuledes elumaju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles