Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedesel Valga linnavolikogu istungil esitas Keskerakonna fraktsioon umbusaldusavalduse linnavalitsuse vastu. Seega lakkas volikogu koalitsioon toimimast. Mis taolise sammu tingis ja mis saab edasi?

Vanad valgalased mäletavad Säde pargis asunud kõlakoda ja on neidki, kes arvavad, et see peaks seal asuma nüüdki. Pargi ja selle lähiümbruse detailplaneeringus ongi koht kontserdipaigal, kinnitab Valga linnavalitsuse maanõunik Lenna Hingla.

Märtsis peaks lõppema Valga uue MANi veoautode ja busside teeninduskeskuse ehitus, mis tähendab, et esimesed kliendid võetakse seal vastu mais.

Laupäeval avas uutes ruumides ametlikult oma uksed Punase Risti Valgamaa selts, mille sekretäri Aina Pääro sõnul tähendab see ühe suure töölõigu lõppu.

Jaanuaris viidi läbi rahvaküsitlus, et selgitada välja kohalike arvamus Valga linna, Hummuli, Karula, Taheva, Tõlliste ja Õru valla võimaliku ühinemise kohta. Mida tulemused näitasid, loe teisipäevasest Valgamaalasest!

SA-l Valgamaa Arenguagentuur on eelmise aasta lõpp ja selle algus möödunud turismimesside tähe all. Tutvustatud on maakonna vaatamisväärsusi, puhkamisvõimalusi ja kultuurisündmusi.

Inimesed, kelle kodust maksevõla tõttu elekter ära võetud, peavad arvestama, et vooluvõrku taaslülitamine läheb kalliks maksma.

Ööl vastu 24. augustit võtavad Valgamaa tantsijad võrukestelt üle teatepulga, et kümne tunni jooksul läbida tantsides 62 kilomeetrit.

Laupäeval esitles MTÜ Kungla muusikalist etendust «Produtsendid», mille lavastas Siiri Põldsaar. Publikut hullutas viisteist noort näitlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles