Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riigikogu 12. koosseisu valimistel võitis Eestis Keskerakonna ees Reformierakond. Kagu-Eestis aga oli olukord mõnevõrra üleriigilisest erinev. Valimas käidi samas aga vähem kui Eestis keskmiselt. Pikemalt loe valimistest mitme nurga alt teisipäevasest Valgamaalasest! Saab ka teada, kes Kagu-Eestis kandideerinutest esialgsete tulemuste põhjal parlamenti pääsevad.

Kuidas sai karjapoisina Tartu lavalaudadel näitlejakarjääri alustanud teise klassi õpilasest Raimond Valgre ja miks valgalased seda võiksid teada, selgub jutuajamisest Tallinna Linnateatri näitleja Rain Simmuliga.

Lasteaed Walko hoolekogu liikmed taotlevad asutuse direktori ametikohale välja kuulutatud konkursi tulemuste tühistamist, kuna rikutud on seadusenõudeid.

Valgamaal valmistub laulu- ja tantsupeol osalema enam kui poolsada kollektiivi, kel tuleb sinna pääsemiseks palju tõkkeid ületada. Maakonna rahvale korraldatakse enneolematu pidu Tõrvas.

Valgamaa Rahvakunsti ja Käsitöö Keskselts (VRKK) korraldas pühapäeval tänuürituse tublidele rahvakunsti viljelejatele ja andis välja viis pärandihoidja sõlge.

Tarbijaloos on juttu säästupirnidest, millega tuleb järjest enam harjuda, sest varsti poelettidelt hõõglampe ei leia.

Pühapäevane Kekkose suusasõit toimus Käärikul ekstreemsetes ilmastikutigimustes: algas tihedas lumesajus ja lõppes päikesepaistelise kevadilmaga.

Hummulis toimus laskmisvõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles