Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hüdroloogide sõnul võib Valgamaal lähiajal üle kallaste tõusta nii mõnigi jõgi. Möödunud aastale sarnaseid üleujutusi esialgu samas ei ennustata. Milline oli olukord 4. aprilli seisuga?

Laupäeval olid Tallinna raekotta kutsutud laste omaloominguvõistluse – Steni muinasjutusvõistluse – parimad. Nende seas oli ka Valga tüdruk Brigitta Rimm. Millest tema auhinnatud lugu räägib?

Reedel möödus 75 aastat Otepääle linnaõiguste andmisest. Sel puhul toimunud koosviibimisel tunnustasid õnnitlejad Otepää arengut.

Valga vokaalansambli Enelas lauljad tulid Kagu-Eesti festivalilt kahe esikohaga.

Pühapäeval kogunesid Helme ja Põdrala valla laululapsed Riidaja kultuurimajja, et esinemisega lunastada pääse Otepääl toimuvale konkursile «Valgamaa laululaps 2011».

Samal päeval oli Valga kultuurikeskuses Ülenurme muusikakooli rütmimuusika lauluosakonna lõpetaja, Valga tüdruku Karmen Rõivassepa kontsert «Üle läve džässituppa». See osutus menukaks.

Laupäevasel Valgamaa kooliteatrite festivalil esitati kaksteist etendust. Riigifestivalile läheb neist kolm: üks Tõrvast, üks Soorust ja üks Otepäält. Mängiti nii elu kui surma.

Valga Muuseumi veerg keskendub sedapuhku Säde maja, kus muuseum tegutseb, peatsele tähtpäevale.

Sahtlipõhja kogunevaid mobiiltelefone, mida enam ei kasutata, võtab Eestis vastu firma, mis neile ka uue elu annab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles