Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eilse seisuga oli mitmel Taheva valla perel suurvee tõttu tõsiseid raskusi liiklemisega. Samas on Mustjõgi sarnaselt teiste maakonna jõgedega juba alanema hakanud.

Eesti Kunstiakadeemia arhitektuuriosakonna professorite Andres Alveri ja Veljo Kaasiku sõnul tuleb omavalitsusel Otepää linna planeeringu ja tulevikunägemuse suhtes peagi olulisi otsuseid vastu võtma hakata.

Andrus Veerpalut tabanud suusaskandaal on temasse uskujaid oma jõude ühendama pannud. Otepää keskväljakule kogunes pühapäeval enam kui sada tema toetajat. Kuidas kommenteerivad ettevõtmist Otepää vallavanem Andres Visnapuu ja Eesti Suusaliidu peasekretär Jüri Järv?

Teisipäeval tähistatakse Eestis võrdse palga päeva. Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon EENA korraldab sel puhul meeleoluka aktsiooni «Tilliga ja tillita».

Taas on alanud Valgamaa tublimate ettevõtjate väljaselgitamine. Kandidaate saab esitada neljas kategoorias.

Juba 13. korda väisasid Valgat nii kohalikud laulutähed kui ülemaailmselt tuntud kuulsused. Seekordsel staarijäljenduskonkursil sai publik nautida noorte vaimukaid lahendusi näiteks Tiiu, Lady Gaga ja Diana Rossi järeleaimamisel.

Laupäeval pandi Otepää gümnaasiumis punkt tänavusele Valgamaa laululaste konkursile. Lõppkontserdil esines 50 noort lauljat üle maakonna.

Tõrva gümnaasiumi vilistlane Adeele Sepp ja Valga gümnaasiumi vilistlane Imre Õunapuu on Viljandi Kultuuriakadeemia teatrikunsti teise kursuse tudengid. Kuidas neil läheb?

Säde maja juubeli puhul viis Valga Muuseumi pedagoog Mari Juzar valgalased linnaekskursioonile, üheskoos tutvuti linna juugendstiilis ehitistega. Neist mitme olukord jätab küll soovida, ent silmapiiril on ka lahendused.

Tsirguliina õpilased tutvusid andmebaaside elektronkataloogide võimalustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles