Piirivalvurid leidsid Põlvamaal kadunud naise

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalvurid. Foto on illustratiivne.
Piirivalvurid. Foto on illustratiivne. Foto: Eero Vabamaegi/PM/SCANPIX BALTICS

Täna öösel jätkusid Põlvamaal otsingud, et leida Kanepi vallas Krootuse külas kodust lahkunud 29-aastane Grit, kelle elu võis kogutud andmetele tuginedes ohus olla. Õnneks leiti naine üles.

Politseinike kõrval kaasati otsingutele teiste seas Lõuna prefektuuri piirivalve eriüksus. Eile kell 15.30 alanud ja päev otsa kestnud otsingud andsid tulemuse, kui piirivalvurid avastasid täna öösel kella 3.15 paiku Krootuse küla lähistelt metsatukast katkendliku jäljerea ja riideesemeid.

Tööd jätkates jõudsid nad maastikul lebava otsitava naiseni, kes oli nõrk ega jõudnud omal jalal liikuda. Piirivalvurid tõid abivajava naise metsast välja ning ta anti meedikute hoole alla, teatas Lõuna prefektuur.

Politsei tänab südamest kõiki, kes jagasid vihjeid ning olid igal moel nõu ja jõuga abivajava naise otsingutel abiks.

Naine lahkus Krootuse külas oma kodust eile hommikul. Naise liikumissuuna kindlaks tegemiseks kaasati otsingutele ka teenistuskoer. Jäljekoer püüdis Krootuse külas järve ümbrusest, kraavide servadest, maantee äärest ning sealsete hoonete ümbrusest leida jälge, kuid otsitavale naisele kuuluvat lõhnajälge ta ei leidnud. Samuti kontrollisid politseinikud üle kõigi külla jäävate kortermajade trepikojad ja keldrid, tühjana seisvad hooned ja järveümbruse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles