Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maakonna laulu- ja tantsupidu käib külakorda. Seekord võõrustas peaaegu kahetuhandepealist lauljate, tantsijate, võimlejate, puhkpillimängijate ja rahvamuusikute peret Tõrva. Reportaaži loe ajalehest!

Tõrva noortekeskuse remonditööd saavad ühele poole järgmisel nädalal, samas kui rahandusministeeriumiga läheb linn kohtusse. Miks?

Teisipäeval tähistatakse ülemaailmset tubakavaba päeva. Tervise Arengu Instituudi eksperdi Tiiu Härmi sõnul on aga suitsetamisest loobumine raske protsess, mis nõuab suurt tahtejõudu.

Klaverimuuseumi rajamine Helme mõisasse läheb küll üle kivide ja kändude, kuid edeneb siiski. Helilooja Alo Põldmäe valmistub koos kohalikega juba hoones kontserti korraldama.

Nädalavahetusel Leedus peetud Vladas Žmoginase 14. mälestusvõistlustel maadlesid Valga spordiklubi kasvandikud Ott Saar ja Reimo Tirrand end oma kehakaalus pjedestaali kolmandale astmele.

Pindi Kinnisvara Valga kontori maakleri Hans Heinjärve sõnul on kinnisvaraturg maakonnas küll aktiivsemaks muutunud, kuid hinnad stabiliseerunud. Üüriturul ületab nõudmine reeglina pakkumise.

Valga lastekodus Kurepesa tuntakse praegu suurimat puudust töövõimaluste pakkumisest noortele. Taheva sanatooriumi asenduskodu igatseb aga kasvandikele sõpradeks toredaid tugiperesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles