Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valga ja Valka tähistasid koos linna 427. sünnipäeva ja paiga nime esmamainimise 725. aastapäeva. Üritused toimusid kokku kahekümnes eri paigas kaksiklinna mõlemal poolel. Kõige rahvarohkemad olid paadiralli, vabaõhuetendus, laat ja rahvuskultuuride kontsert.

Vabakutseline ajakirjanik, valgamaalane Egon Ilisson sai oma teise raamatu – romaani «Kas Sa nutad, kui ma suren?» – kirjutamiseks tõuke elulooraamatute peakangelastest, kes pole isegi neljakümneseks saanud.

Üle maailma hinnatud ja tuntud kitarriõpetaja Patricio Zeoli oli tänavu Eestis juba kolmandat korda – nüüd Pühajärvel kitarrilaagris andekaid lapsi juhendamas.

Laupäeval toimusid Valga-Valka 400. aastapäeva kivi juures esimesed kahe piirilinna vahelised kudumisvõistlused.

Palavatel päevadel kogunesid Valgamaa jalgpallurid Kungla tänava jalgpallistaadionile, et enne nädal aega kestnud laagri lõppu veel viimased harjutused sooritada.

Aastakümneid tegutsenud Puka aianduse ja mesinduse selts on koondanud enda ümber tegusad ja aktiivsed inimesed, kes ise enda elu huvitavaks muudavad ning ka vallaelus sõna sekka ütlevad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles