Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Maaülikooli ja Otepää valla äsja sõlmitud leping puudutab koostööd eelkõige õppetöö, teadus-, arendus- ja rakendustegevuse alal, aga ka muudes vastastikust huvi pakkuvates valdkondades. Kasu peaks sellest saama mõlemad pooled.

Valgamaa kutseõppekeskuse Helme osakond saatis laupäeval teele oma viimase lennu – sellega sulgusid Helme kooli uksed.

Pühajärve jaanituli möödus suuremate vahejuhtumite, kuid paraku ka vabalavata

Võidupüha paraadilt Tartus alustasid vabariigi presidendi süüdatud võidutuled teed maakondadesse. Valgamaale tõi tule Naiskodukaitse Valgamaa ringkonna liige Ülle Säinas.

Kirjastus Petrone Print suunab osa tulust heategevuslikeks stipendiumideks tublidele lastekodunoortele. Valgamaalt osutus väljavalituks Regina Abel Taheva sanatooriumi asenduskodust.

Kaagjärve rahvas pidas mõisapäeva.

Viimasel ajal on sagenenud tarbijate pöördumised, mis seotud koduste müügiesitluste käigus soetatud toodete ning nende tagastamisega.

Grillihooaeg seab inimesed valiku ette, millist grilliseadet osta, et see vastaks pere võimalustele ning vajadustele. Sobivaima leidmiseks võrreldakse erinevate grillide omadusi ja hinda ning otsus langetatakse üldjuhul sellise kasuks, mille abil toit kiiresti ning mugavalt valmib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles