Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valitsus andis loa kasutada Kaitseliidu väljaõppeks keskkonnaministeeriumi valitsemisel olevat metsaala Tõlliste vallas Jaanikese külas, mis tähendab, et Metsniku lasketiir ehitatakse ümber. Mida aga tähendab valitsuse otsuses mainitud asjaolu, et väljaõppega võivad kaasneda metsakahjustused.

Briti konsultatsioonifirma AECOM uuring näitas, et Eestit Poolaga ühendava Rail Baltica raudteeliini kolmanda etapi projekt on reaalne, kuid eeldab mitme tingimuse täitmist.

Viimaseid päevi veedab Eestis 16aastane Tai tüdruk, kes oli möödunud aasta augustist vahetusõpilaseks Tõrva gümnaasiumis. Tüdruku muljetest loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Otepää-Valga maantee Sangaste-Tõlliste lõigul eelmise aasta augustis alanud suuremahulised teetööd kulgevad vastavalt graafikule ning loodetavasti lõpetatakse isegi ennetähtaegselt.

Kümneaastane Karolin ja 12aastane Kurmo on Valgas ajalehti müünud juba kolm nädalat. Suvel puhkamise asemel soovisid lapsed hoopis tööd teha, ning nii registreeritigi end Internetis ajalehelasteks. Kuidas suhtuvad ajalehemüüjatesse inimesed kellega nad kohtuvad, saad teada lehest.

Palju aastaid mindi laulupeole, et koos läbi elada laulupidude hümn «Mu isamaa on minu arm». See laul oli ka 11. noorte laulu- ja tantsupeo kavas, aga seda pidu jääb meenutama eelkõige küsimuslaul «Mis maa see on?». Loe lehest põhjalikku ülevaadet peost ja selle telgitagustest!

Loodud on programm, mis erivajadustega ja töö kaotanud inimestele nõustamist pakub, et neil seejärel kergem tööturule naasta oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles