Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Arutusel on võimalus, et riigi toetused ühistranspordile vähenevad, misjärel tuleks tõsta maakonnaliinidel kas piletihinda või vähendada mõnel liinil väljumisi.

Mai algul Valgas uksed avanud Keesi Disaini omanikud on tegutsemise algusega rahul, kuid jõudnud äratundmisele, et suuremat rõhku tuleb panna reklaamile.

Ministeerium soovib järgmise aasta lõpuks uut digipööret. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi soov on, et 2012. aasta septembris näeksid inimesed juba kaabel-digitaaltelevisiooni senise kaabel-analoogtelevisiooni asemel.

Võrtsjärve ääres korraldatavas kalanduslaagris on noortel võimalus õppida tundma kalu, kalastusreegleid, veekogude suurselgrootuid, vett kui elukeskkonda. Ei puudu ka meelahutuslik pool.

Juuli teisel nädalavahetusel kihas Rakvere spordisõpradest. Toimusid Eestimaa suvemängud, kus osales ka viis Valgamaa omavalitsust – paraku mitte just edukalt.

Tartu Ülikooli bioloogia, ökoloogia ning loodusainete õpetajate eriala üliõpilased olid 7.–16. juulini Alal floristika praktikumil. Kohal oli 25 õppurit. Tudengid õppisid Alal tundma sealset taimerikkust.

Sel aastal viimaseks jäänud 12. Eesti line-tantsu festivalil osalenud Valgamaa tantsijad meenutavad seda hea sõnaga.

Tõrva lähistelt pärit rahvusvahelist tuntust kogunud lauljatar Monika-Evelin Liiv astub Nava Laval publiku ette juba teist korda festivali ajaloos. Sellesuvine kontsert toimub 23. juulil.

Konjunktuuriinstituudi uuring väidab, et salasigaretid moodustasid möödunud aastal 27–31% Eestis müüdud sigarettidest, mis tähendab, et iga kolmas Eestis müüdud sigarett on illegaalne.

Tõrva gümnaasiumi õpetaja Liia Ortus ja Ala põhikooli õpetaja Evelyn Tamm korraldasid möödunud nädalal Udumäel looduslaagri, millest võttis osa 40 Tõrva linna ja Helme valla last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles