Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kekkose raja metsad jätavad halva mulje. Seenele-marjule minnes võib avastada, et mets on pea läbipääsmatu, kuna langenud puud ja oksad on metsaomanikul koristamata jäetud. Nii mõnelgi juhul ei tohi seda teha looduskaitsenõuete tõttu.

Kolmapäeval otsib modelliagentuur Elite Models Valgas tulevasi modelle, kel võimalik valituks saamisel endale üle maailma nime teha.

Kuigi lähiajal Valga Jaani kiriku renoveerimiseks raha kusagilt ei paista, on linnavalitsusel, kogudust teenival Kaido Metsojal ja dirigent Sirje Pässal plaan organiseerida talgud kiriku ja selle ümbruse puhastamiseks.

Rahvusvaheline Valga militaarajaloo festival pidi sel korral rinda pistma mitmete viperustega, mis üritusi rikkusid.

Mööda Eestimaad on ringi käimas filmitalgud, mille käigus jagatakse huvilistele filmitegemise saladusi. Reedel jõudsid talgud Valgamaale Udumäe puhketalusse.

Otepääl Pühajärve restoranis tehti möödunud neljapäeval kulinaariaajalugu: peakokk Rait Kits koos Islandi tippkokkadega valmistasid kohaletulnud gurmaanidele Islandi köögist mõjutatud õhtusöögi.

Mobiilse interneti kasutamine on teinud viimasel aastal hüppelise revolutsiooni seoses nutitelefonide kasutuse tõusuga ja kuumaksuliste pakettide tõttu.

Valgamaalane käis erinevates kauplustes koolitarvete hindu võrdlemas. Pikemalt loe teisipäevasest lehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles