Tsirguliinas põles elamu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästja maja kustutamas. Pilt on illustratiivne.
Päästja maja kustutamas. Pilt on illustratiivne. Foto: Kunnar Rüsülainen

Neljapäeval, 4. detsembril kell 12.18 teatas Tsirguliina elanik, et üle tee asuvast majast Raudtee tänaval tuleb suitsu välja. Hoonest kõndis omal jõul välja eakas mees.

Kohalike elanike arvates jõudsid päästjad kohale väga ruttu, kuid maja oli selleks ajaks paraku juba seest peaaegu tühjaks põlenud ja tuli leegina ka pööningule jõudnud. Kohal oli kaks Puka ja kaks Valga komando autot ning operatiivkorrapidaja, Karula komando saadeti poolelt teelt tagasi.



Mitu tundi kestnud kustutustööde käigus otsiti seintest ja pööningult tulepesasid. Viimased autod lahkusid põlengukohalt enne nelja pärastlõunal.



Kohal oli ka politsei ning kiirabi, sest koheselt ei saadud teada, kas suitsu täis majas võis veel inimesi olla. Kui suitsusukeldujad majja pääsesid, selgus, et inimohvreid õnneks siiski pole. Maja aga muutus elamiskõlbmatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles