Põlva noored said Kehras napi kaotuse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Põlva võitles, kuid seekord jäi napilt Kehrale alla. FOTO: Helin Potter
Coop Põlva võitles, kuid seekord jäi napilt Kehrale alla. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Coop Põlva võistkonnale jätkus Eesti käsipalli meistriliiga Kehras, kus tuli hoolimata pingutustest vastu võtta HC Kehra Horizon Pulp&Paperilt valus kaotus 27: 28.

“Normaalne mäng oli. Algselt olime kaotusseisus, kuid 1. poolajal lõpuks suutsime lõpetada eduseisuga. Täna oli meil normaalne kaitsetegevus, väravavaht Raivo Rudisaar tegi normaalset tööd. Ka Christofer Viilop tõrjus 7 meetri karistusviske. Kasutasime rünnakul 7: 6 formatsiooni, mis tõi 1. poolajal väravaid, kuid teisel poolaja saime vastaselt samast tegevusest kaks tabamust tühja väravasse,” võttis põlvalaste treener Kalmer Musting mängu esimese poolaja kokku.

Statistiliselt oli enne mängu soosik Kehra, kes on kodusaalis võitnud kõik seitse omavahelist kohtumist väravate vahega 246: 188. Eelmisel hooajal oli HC Kehra Horizon Pulp&Paper omal väljakul parem numbritega 30: 20 ja 31: 23. Kuigi selle hooaja esimesel kohtumisel andis Coop Kehra vastu tõsise lahingu, ei suudetud veel seekord eelneva hooaja mängude kulgu Kehras muuta ning noortel põlvakatel tuli hoolimata kõvast võitlusest võtta vastu valus kaotus.

Musting jätkas: “Mängu lõpp oli punkt punktis, viimasel hetkel rünnak ei õnnestunud, kahju oli päris lõpus Tõnis Kase viskest, mis läks posti. Positiivne oli see, et poisid mängisid kõva tahtega ning isukalt. Täna jäi meil lõpus ka õnnest puudu. Ei oskagi öelda, kas tänane tulemus oli õiglane.”

Põlva Serviti duubelvõistkond võitles südikalt ning kohtumise resultatiivseimaks mängijaks oli just Coopi mängija Mathias Rebane 8 väravaga. Tema kõrval panustas Alfred Timmo 6, Tõnis Kase 5, Priit Jõks 4, Otto Karl Kont ja Markel Veiko 2 tabamusega.

Coop Põlvale saab kodusaalis taas kaasa elada 11. oktoobril, kui kohtutakse Eesti meistrivõistlustel HC Viimsi/Tööristamarketiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles