Valla otsus pahandas Tõrva vutientusiasti

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva jalgpalliklubi juhatuse liige Heigo Kosemets eelistaks korda teha noortekeskuse juures oleva staadioni (fotol). Et kasusaajaid on rohkem aga gümnaasiumi staadioni uuendamise puhul ja raha vähe, seadis vald eelisjärjekorda viimase.
Tõrva jalgpalliklubi juhatuse liige Heigo Kosemets eelistaks korda teha noortekeskuse juures oleva staadioni (fotol). Et kasusaajaid on rohkem aga gümnaasiumi staadioni uuendamise puhul ja raha vähe, seadis vald eelisjärjekorda viimase. Foto: Tiit Loim

Tõrva vallavolikogu otsus seada staadionite uuendamisel eelisjärjekorda gümnaasiumi staadion ajas harja punaseks kohaliku jalgpalliklubi eestvedajal, kes eelistanuks noortekeskuse spordiväljaku uuendamist. Vallavanema sõnul on küsimus hoopis klubi ja jalgpalliliidu tegevusetuses.

Tõrva jalgpalliklubi juhatuse liige Heigo Kosemets postitas hiljuti sotsiaalmeediasse vihase tiraadi, milles pole rahul vallavolikogu 16. oktoobri otsusega. Ta küsis, miks ei kutsutud teda istungile, kus otsustati, et korda tehakse kõigepealt gümnaasiumi staadion. Jalgpalliklubi oli soovinud just eelkõige Tõrva noortekeskuse juures asuva staadioni kordategemist. Kosemets illustreeris oma sõnavõttu lausa vallavanemat ja volikogu liiget Enn Mihailovit kujutava joonistusega.

Plaan luua esiliigale sobiv staadion

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles