Liiklusõnnetus Põlvamaal: veok ja sõiduauto põrkasid kokku

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / LEPM
Reedel kella 8.41 ajal juhtus liiklusõnnetus Põlvamaal Räpina vallas Põlva–Karisilla tee 23. kilomeetril, kus 26-aastane naine sooritas sõidukiga Seat Toledo möödasõitu, kaotas libedal sõiduteel juhitavuse ja põrkas kokku vastutuleva veokiga Scania R124, mida juhtis 24-aastane mees.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus veok kraavi külili ning ka sõiduauto teekond lõppes kraavi rulludes ning katusele paiskudes. Seati juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Õnnetuspaigal töötanud Kagu politseijaoskonna välijuht Tarvo Nõgesmäe märkis, et teel püsti püsimisega on üksjagu raskusi, kuivõrd tee on ääretult libe.

„Antud avarii asjaolud on veel selgitamisel, ent arvestades praegusi tee- ja ilmaolusid, tuleb igal sohvril valida ohutu sõidukiirus, olla teel toimuva suhtes eriliselt tähelepanelik, hoida eesliikujatega piisavat pikivahet ning vältida järske manöövreid ja möödasõite. Nii jääb ka juhile enam võimalusi aegsasti reageerida liikluses ette tulla võivatele ohuolukordadele,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles