Valgamaal paiknev maakodu pälvis preemia

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viieliikmelise pere maakodu asub Ilmjärve külas ning pere veedab seal iga vaba hetke.
Viieliikmelise pere maakodu asub Ilmjärve külas ning pere veedab seal iga vaba hetke. Foto: Erakogu

Konkursi Kodu Kauniks võitjatele anti tiitlid üle esmaspäeval, 5. detsembril Tallinnas Estonia teatri talveaias. Lisaks aasta kodu ja aia tiitlitele anti välja hulk eripreemiaid, millest ühe sai Kullerkannide pere maakodu Valgamaalt.

«See on tore ja positiivne ettevõtmine, mida juba aastaid ajakirja Kodu & Aed eestvõttel korraldatakse ning seekord otsustas ka meie pere selles osaleda,» ütles auhinna pälvinud pereema Ingrid Kullerkann.

Viieliikmelise pere maakodu asub Ilmjärve külas ning pere veedab seal iga vaba hetke. Ingrid Kullerkanni sõnul elavad nad perega küll Tallinnas, kuid abikaasa ema ja sugulased elavad praegugi Otepää ja Sangaste kandis. «Side Valgamaaga on tihe ja pidev,» sõnas ta. Kõik maakodus tehtu ja kujundatu on pereliikmete endi mõttevili ja kätetöö.

Kullerkannide maakodu pälvis parima värvilahenduse preemia. Nende kodu võlus žüriid põnevate detailide, hunnitute vaadete ja intrigeerivate värvikombinatsioonidega.

Kuukiri Kodu & Aed korraldab võistlust juba üheteistkümnendat aastat. «Laiemalt vaadates puudutab see meid kõiki – soovime ju, et ümbritsev keskkond aitaks meil paremini elada,» ütles ajakirja Kodu &Aed peatoimetaja, žürii esinaine Eve Veigel.

Võistlusel hinnati esteetilise tulemuse kõrval otstarbekust – esile tõusid targalt heakorrastatud ning viimistletud kodud ja aiad.

Žüriis olid ajakirja Kodu & Aed ja sponsorite esindajad, disainer Krista Aren ja aiandusspetsialist Eneli Käger.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles