Väiksed käsipallurid olid miniliigas edukad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võidukad poisid vanuserühmas 2010
Võidukad poisid vanuserühmas 2010 Foto: Eesti käsipalliliit

Põlva spordikooli kõige väiksemad käsipallurid osalesid Karupoeg Puhhi miniliiga kolmandal etapil Viljandi spordikeskuses vanuserühmades sünniaastaga 2009, 2010, 2011 ja hiljem sündinud poiste arvestuses. Pisikesed Põlva käsipallurid saavutasid esikoha vanuserühmas sünniaastaga 2010, kolmanda koha 2009. aastal sündinute hulgas ning teise koha 2011. aastal sündinute seas.

Vanuserühmas 2009, kus osales seitse tiimi, said põlvalased kolm võitu, kaks viiki ja ühe kaotuse, millega tagati kolmandal etapil kolmas koht Aruküla spordiklubi ja Võru võistkonna järel.

Põlva eest võitlesid Gabriel Haabma, Miikael Laine, Eke Varusk, Karlis Ilus, Karlis Rehemets ja Lev Liubchenko. Poiste treener on Henri Sillaste.

Vanuserühmas 2010 osales 14 võistkonda, kes olid jagatud kolme alagruppi. Põlva spordikool oli esindatud kolme tiimiga, kus esimene võistkond võitis kõiki oma vastaseid oma alagrupis, teine sai oma alagrupis kolmanda ning kolmas neljanda koha. Esimene tiim alistas kohamängudes nii Aruküla kui ka Viljandi, millega tagas miniliiga kolmanda etapi võidu. Võitjad mängisid koosseisus Romet Vool, Jüri Saan, Robin Kahre, Gregor Gondiu ja Daniel Haabma. Spordikooli teine võistkond sai seitsmenda ja kolmas üheksanda koha. Kõigi tiimide treener on Kalmer Musting.

Kõige nooremad käsipallurid osalesid vanuserühmas 2011, kus Põlva poisid saavutasid seitsme võistkonna arvestuses nelja võidu ja kahe kaotusega väärika teise koha Aruküla Spordiklubi järel ja SK Tapa / Tapa valla SK ees.

Pisikesed pallurid mängisid koosseisus Kristofer Tootsman, Jakob Urman, Riko Sõir, August Võrno, Rasmus-Pikken Volt, Uku Varusk ja Raul Tohva. Nende treener on Kalmer Musting.

Miniliiga järgmine etapp on 16. veebruaril Viimsis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles