Põlvamaa noolemängija võitis hõbeda

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Dartsi meistrivõistluste medalistid
Dartsi meistrivõistluste medalistid Foto: Erakogu

Rakveres said teoks 5. Eesti individuaalsed meistrivõistlused darts’is ehk nooleviskemängus. Põlvas tegutseva Laheda spordiklubi esindaja Riho Vaikmäe võitis hõbemedali.

Kohale tuli rekordarv osalejaid: 115 meest ja 13 naist. Laheda klubi oli esindatud viie mees- ja ühe naissportlasega. Palju polnud puudu, et nelja parema seas olnuks isegi kaks Laheda meest. Veerandfinaali kindlalt juhtinud Marius Peedosk pidi siiski tunnistama Voldemar Arderi paremust ja tuli viiendaks.

Riho Vaikmäe teekond finaalini oli aga kaotusteta. Poolfinaalis tuli ta 2: 4 kaotusest välja ja kustutas valitseva meistri Andres Paali võimalused tiitlit kaitsta, kui võttis võidu 5: 4. Finaalis kahjuks sellist sära enam polnud. Vähemasti tehti ajalugu, sest esimest korda ei olnud finaalis ühtegi Tallinna noolemängijat. Meistriks krooniti Viru Dartsi uus mängumees Kristjan Osvet.

Laheda klubi aga annab teada, et endiselt on kõik huvilised oodatud esmaspäeviti Põlva pubisse Vana Vaksal noolt viskama. Kunagi ei tea, kellest võib saada Eesti meister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles