Peaminister vestles Valgamaa omavalitsuste juhtidega

LEPM
Copy
Peaminister Jüri Ratas tänas Skype'i vahendusel nii vallajuhte, volikogu liikmeid, teenistujaid kui ka Tõrva valla elanikke pingutuste eest eriolukorras.
Peaminister Jüri Ratas tänas Skype'i vahendusel nii vallajuhte, volikogu liikmeid, teenistujaid kui ka Tõrva valla elanikke pingutuste eest eriolukorras. Foto: Tõrva vallavalitsus

Peaminister Jüri Ratas võttis täna Skype’i vahendusel ühendust Valga, Otepää ja Tõrva valdade juhtidega, et uurida, kuidas omavalitsused eriolukorra ajal toime tulid.

Peaminister mainis sotsiaalmeedias, et vestlustes Otepää, Tõrva ja Valga valdade elanike esindajatega jäi kõlama, et ka eriolukorra lõppedes peame keskenduma sellele, kuidas hoida meie tähtsaimat rikkust – tervist. Võluvas Lõuna-Eestis paiknevate omavalitsuste eestvedajad kinnitasid, et koroonaviirust on tõsiselt võetud. Selle leviku aitas kontrolli alla võtta eelkõige tihe ja avatud koostöö, mis käivitus inimeste, ettevõtete ja ametiasutuste vahel. Selle najal jõustusid viiruse levikut tõkestavad reeglid ja abivajajad vajalikku tuge.

«Praegu on tähelepanu all tulevik. Sammhaaval taaskäivitatakse igapäevast elu, näiteks valmistutakse lõpuaktusteks, hooldekodude avamiseks ja avalikeks üritusteks. Samal ajal otsitakse võimalusi inimeste toimetuleku tagamiseks, näiteks investeeringute jätkamise, arendusprojektide käivitamise ja võimalikeks arenguteks ettevalmistamise kaudu. Seejuures on selge, et meil tuleb olla paremini valmis uueks võimalikuks viirusepuhanguks,» märkis Jüri Ratas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles