Küsitlus: missugune on teie side orienteerumisega?

Mati Määrits
, reporter
Copy
Aron Konks. 
Aron Konks. Foto: Mati Määrits

Aron Konks, õpilane

«Kaks aastat olen orienteerunud OK Kobras juures. Olen käinud teisipäevakutel ning osalenud ka väiksematel võistlustel. Vanemad selle alaga ei tegelenud – sõbra pärast läksin. Praegu ma enam orienteerumas ei käi.»

Mihkel Karpson. 
Mihkel Karpson. Foto: Mati Määrits

Mihkel Karpson, õpilane

«Käisin umbes kaks aastat trennis. Seal ma enam ei osale, aga teisipäevakutel käin siiamaani, kahe nädala tagant vahest korra küll. Trenniks ei jätkunud enam aega, sest läksin muusikakooli. Mängin ka veel tennist.»

Annika Quirke. 
Annika Quirke. Foto: Mati Määrits

Annika Quirke, müügijuht

«Kui aus olla, olen orienteerumises päris kehv – mina kasutan Google Mapsi. Tegelikult käin päris sageli metsas ega ole seal veel ära eksinud. Kunagi ammu kooliajal käisin Kubja metsade vahel orienteerumisvõistlustel. Iirimaal olen teinud ka mägiorienteerumist.

Kompassiga olen siiski päris palju kokku puutunud – nii merel seilates kui ka noorkotkaste laagris olles. Olen koguni päikese järgi kompassi joonistanud. Seega kui mind peaks kuhugi mere peale või metsa vahele jäetama, küllap siis saan hakkama.

Praegu ma orienteerumas ei käi. Suvel lihtsalt ei jää millekski muuks peale töö ja aia üldse aega.»

Taavi Lindsalu. 
Taavi Lindsalu. Foto: Mati Määrits

Taavi Lindsalu, elektrik

«Olen küll jälginud uudiseid selle ala kohta, aga ise tegelenud pole. Töö on iseenesest juba sedavõrd füüsiline, et vajadust sporti teha pole. Samuti pole ma eriline jooksumees, et orienteerumisega tegeleda. Rohkem sobivad viskealad.»

Nele-Triin Saago. 
Nele-Triin Saago. Foto: Mati Määrits

Nele-Triin Saago, lasteaiaõpetaja

«Olen käinud teisipäevakutel, aga vähe, ehk paar korda aastas. Algul käis ema, tema kutsuski. Ehk kolm aastat olen orienteerunud. Ma iga aasta luban endale, et hakkan korralikumalt käima, aga siiamaani ei ole õnnestunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles