Võrumaal põrkasid kokku sõiduautod

LEPM
Copy
Õnnetus Antsla vallas
Õnnetus Antsla vallas Foto: Lõuna prefektuur

Pühapäeval kella 15.45 ajal põrkasid Võrumaal Antsla vallas Puurina-Lüllemäe-Litsmetsa maantee 30. kilomeetril Jõepera külas kokku BMW 530d ja Subaru Legacy.

Täpsustatud andmeil kaotas BMW-d juhtinud 19-aastane mees paremkurvis auto üle kontrolli, libises vastassuunda ja põrkas kokku Subaruga, mida juhtis 44-aastane mees. Kokkupõrge tagajärjel paiskus Subaru vasakule kraavi ja BMW jäi pidama vastassuunas.

"Kuigi sõidukites oli kokku kaheksa inimest, läks õnneks, et haiglasse kontrolli tuli meedikutel viia vaid Subarus kaasreisijana viibinud naine. Temagi vigastused ei ole õnneks eluohtlikud," tõdes Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk.

Foto: Lõuna prefektuur

Õnnetuse põhjusi võib tema sõnul otsida liigsuurest kiirusest, millega kurvi ohutult läbida võimalik ei olnud.

"Mõlema masina juhid olid kained ja omavad juhtimisõigust. Autode rehvid vastasid nõuetele ning kõik autos viibinud inimesed kasutasid turvavarustust," lisas pressiesindaja.

Lisaks politseile ja meedikutele käisid sündmuskohal ka päästjad, kes kõrvaldasid sõidukite süttimisohu ja aitasid kannatanu kiirabiautosse tõsta. Hiljem puhastasid nad tee avarii tagajärjel teele jäänud sõidukiosadest ja vabastasid selle segamatuks liikluseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles