Päästjatel tuli demineerida granaati, politseil tegeleda kelmustega

LEPM
Copy
Päästeamet. Foto on illustratiivne.
Päästeamet. Foto on illustratiivne. Foto: Madis Sinivee

Politsei ning päästeamet annavad teada, et 21.-22. juunil tuli neil tegeleda nii süttinud auto, granaadi demineerimise ning kelmusega.

Lõuna prefektuuri ööpäevainfo:

Kelmus

21. juunil pöördus politsei poole Otepää mees, kes oli läbi internetikeskkonna tellinud omale katuse- kui ka maaküttetööd. Mees maksis tellitud tööd osutama pidanud ettevõttele ettemaksuna 5800 eurot, kuid töid seni teostama ei ole tuldud. Töövõtja pole ka tagasi maksnud ettemaksuna saadud raha. Arvates, et on petta saanud, pöördus ohver politsei poole. Kelmusjuhtumi üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

21. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine 1993. aastal sündinud Valgevene kodanikul, kuna tema viisa oli kehtetu. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Lõuna päästekeskuse ülevaade:

Võrumaa

21. juunil kell 11.08 käisid päästjad Setomaa vallas Lobotka külas kahe sõiduautoga juhtunud liiklusavariil. Kiirabi viis haiglasse tervisekontrolli ühes autos olnud 8aastase tütarlapse. Päästjad reguleerisid liiklust, tagasid tuleohutuse ja puhastasid hiljem tee liikluseks.Lõuna-Eesti pommigrupp

21. juunil tegid demineerijad kahjutuks Põlvas sillaehitusel käigus leitud granaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles