Serviti võitis koduse turniiri

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võidukas Põlva Serviti tiim 
Võidukas Põlva Serviti tiim Foto: Helin Potter

Mesikäpa hallis peetud rahvusvahelisel meeste käsipalliturniiril mängiti pühapäeval kolm mängu, neist kahel näitas Põlva Serviti oma paremust. Kui esimene mäng Peterburi tiimiga pakkus korralikku närvikõdi lõpuni välja, siis viimane kohtumine SK Tapa / N.R. Energyga möödus rahulikumas tempos.

Tõnis Kasest sai Serviti põhiväravakütt: Peterburi meeskonna vastu viskas ta viis väravat, Tapa vastu kaheksa. Lisaks särasid esimeses mängus ka Anatolii Chezlov ja Henri Hiiend viie tabamusega, vanameister Kristjan Muuga lisas neli väravat. Carl-Eric Uibo ja Mathias Rebane tabasid mõlemad kahel korral. Ühe väravaga aitasid kaasa Ülljo Pihus, Hendrik Varul, Arturs Meikšans, Henri Sillaste ja Otto Karl Kont, ent sellest piisas, et alistada venelased 28 : 27.

Päeva teises pooles, kui võideti Tapa 35 : 24, paistis silma Mathias Rebane, kes viskas lausa 10 väravat. Talle järgnesid Kase kaheksa väravaga, Markel Veiko nelja ja Sander Sarapuu, Hendrik Varul, Anatolii Chezlov ja Henri Hiiend kolmega. Ühe korra tabas Arturs Meikšans. Serviti ei pidanud seega kordagi turniiri jooksul tunnistama kaotust.

«Turniiri korraldusliku poole pealt saime igati hästi hakkama,» märkis Serviti peatreener Kalmer Musting. «Külalismeeskonnad jäid nii korralduse kui ka sportliku tasemega rahule.» Samuti hindas ta meeskonna mängupilti positiivselt: «Põlva võistkond tegutses meeskondlikult. Head meelt teeb, et oleme hooajaeelsetel turniiridel suutnud üksteisemõistmist palliplatsil mäng-mängult parandada.»

Ka abitreener Rein Suvi nõustus väitega, et selleaastast Põlva Cupi saab lugeda õnnestumiseks. «Hea, et keerulistes oludes selline väike, kuid arvestatava tasemega turniir peetud sai. Väga hea võimalus kõigile osalenud meeskondadele hooaja ettevalmistuse kohta tagasisidet saada. Kindlasti ilmnesid taktikalised murekohad ja rõõmustasid juba toimivad meeskondlikud tegevused palliplatsil. Turniiril oli ka suureskoorilise vahega mänge, kuid samas jätkus pinget ka selliste mängude teatud ajaosadesse. Iga mäng õpetab!»

Serviti võidukasse koosseisu kuulusid Jürgen Lepasson, Sander Sarapuu, Markel Veiko, Kristjan Muuga, Henri Sillaste, Tõnis Kase, Mathias Rebane, Robin Oberg, Eston Varusk, Indrek Neeme, Anatolii Chezlov, Arturs Meikšans, Hendrik Varul, Ülljo Pihus, Henri Hiiend, Carl-Eric Uibo ja Otto Karl Kont. Treenerid on Kalmer Musting ja Rein Suvi ning füsioterapeut Anu Raag.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles