Otepää vald tunnustas kodukaunistajaid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Vallavalitsuse maaelukomisjoni liige Uuno Laul, kauni kodu omanikud Piret ja Ants Drenkhan, vallavanem Jaanus Barkala ning vallavolikogu esimees Rein Pullerits.
Vallavalitsuse maaelukomisjoni liige Uuno Laul, kauni kodu omanikud Piret ja Ants Drenkhan, vallavanem Jaanus Barkala ning vallavolikogu esimees Rein Pullerits. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Otepää valla kaunimad kodud selgusid tänavu koostöös konkursi «Eesti kaunis kodu 2021» maakondliku komisjoniga. Kuna pandeemia ei lubanud kuulutada välja uut valla kauni maakodu konkurssi, võttis vallavolikogu maaelukomisjon uuesti vaatluse alla mullu konkursile esitatud kodud.

Valla tänavusteks kaunimateks maakodudeks hinnati Ibodat Skvortsova ja Rain-Mati Pesori kodu Vidrike külas ning Piret ja Ants Drenkhani kodu Pilkuse külas. Samad pered pälvisid nominentidena tunnustuse ka maakondlikul konkursil. Sealhulgas tunnistati Pesori ja Skvortsova kodu konkursi laureaadiks.

Eelmise aasta tulemuste põhjal anti üle riigihaldusministri tänukirjad koos mastivimplitega Ene Linnasmäele ja Annely Jürgensonile Kastolatsi külast ning Rain-Mati Pesorile ja Ibodat Skvortsovale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles