Võru linn valib 2021. aasta tegu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Võrus Seminari ning Koidula tänaval asuvate kolemajade lammutamine.
Võrus Seminari ning Koidula tänaval asuvate kolemajade lammutamine. Foto: Sten Mahov

Võru linnavalitsus kuulutas välja konkursi lõppeva aasta kõige silmapaistvama teo ja tublide tegijate väljaselgitamiseks.

Tänavused aasta teo kandidaadid on: uisuväljak keskväljakul; Jaama tänava rekonstrueerimine; Tallinna mnt rekonstrueerimine; MTÜ Toetuskeskus Meiela Järve Kodu avamine; L. Koidula ja Seminari tn nurgal varisemisohus olevate hoonete lammutamine; ulatuslikud vee-, kanalisatsiooni- ja kaugküttetorustike ehitustööd linnas; kinnistuomanike vabastamine talvisest kõnniteede hoolduskohustusest; Eesti kalade väliaabits Tamula kaldal; kogu pere loodusõhtute sari «Putumutukas – õhus, vees, mullas ja murus»; sotsiaal-, tervishoiu ja haridusteenuste jätkamine väga keerulistes Covid-19 tingimustes.

Samuti oodatakse põhjendatud ettepanekuid, kes võiksid olla kandidaadid tiitlitele: aasta kultuuri- ja haridusasutus, ettevõte, lastesõbralik ettevõte, ettevõtja, mittetulundusühing, uus tulija, kultuuritegelane, sporditegelane, tervishoiu- ja sotsiaaltöötaja, aasta noor ja aasta heategija.

Hääletada saab kuni 17. jaanuarini aadressil: https://forms.gle/THmFxDJdHquEDa2B8

Võro liina tego 2021 kuulutatakse välja Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles