Serviti eelviimane meistriliiga põhiturniiri matš päädis võiduga

LEPM
Copy
Serviti kohtus võõrsil HC Tallinnaga.
Serviti kohtus võõrsil HC Tallinnaga. Foto: HC Tallinn

Kolmapäeval, 12. aprillil kohtus Serviti võõrsil HC Tallinnaga, et maha pidada 19. ehk eelviimane põhiturniiri matš. Kuigi 20 minutit mängiti võrdväärselt, hiilis Serviti salakavalalt esimese poolaja lõpuks vastasest mööda seisuga 15:11. Teise poolaja domineeris Serviti täielikult ja kohtumine võideti skooriga 33:24. Nii läheneb hetkel meeskond kohamängudele ühegi kaotuseta, ühe viigi ja 18 võiduga.

Resultatiivseim oli Jürgen Rooba seitsme väravaga. Viis väravat viskas Carl-Eric Uibo, neli Henri Hiiend.

"Meie jaoks on tabeliseis paigas ning see on tekitanud olukorra, kus meistriliiga viimasel ringil palju kaalu ei ole olnud. Vastastel on küll barankad rivis, kuid üritame võtta seda osalise võimalusena valmistuda kodus toimuvaks Balti liiga finaalturniiriks. Eks vaatame veel, mis meie täpsem mänguplaan on," kommenteeris peatreener Kalmer Musting handball.ee-le mängu eel.

Nädalavahetusel, 15.–16. aprillil ootab Servitit ees veel Balti liiga finaalturniir, mis toimub Põlva Mesikäpa Hallis. Laupäeval, 15. aprillil kell 15:00 leiab aset Serviti ja VHC Šviesa kohtumine. Samal päeval kell 17:30 võtavad omavahel mõõtu veel Viljandi HC ning ZRHK Dobele Tenax. Pühapäeval, 16. aprillil kell 13:00 toimub heitlus pronksi pärast. Kulminatsioon ehk finaal näeb ilmavalgust kell 15:30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles