Jõulumaast saab Põlvamaa uus tava

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Jõuluvana Uno postkastidesse Räpinas ja Mehikoormas laekus viimatiste jõulude eel rekordarv kirju ja joonistusi.
Jõuluvana Uno postkastidesse Räpinas ja Mehikoormas laekus viimatiste jõulude eel rekordarv kirju ja joonistusi. Foto: Arvo Meeks

Ühisettevõtmises «Jõulumaa Põlvamaal» osalenud ettevõtjad võtsid kokku detsembri tegevused ja arutasid uusi plaane.

Maakonna ettevõtjad ning ühendused panid seljad kokku ja muutsid kodumaakonna detsembris jõulumaaks. Pakuti isetegemisrõõmu jõulupärgadest koduleivani, aga ka maitseelamusi jõulukohvikutes, kontserte, laadamelu külades ning tegevusi lumises õues ja metsas.

Kokkuvõtval kohtumisel tõdesid ettevõtjad, et jäid tulemustega üldjuhul rahule. Et aga tegemist oli esimese taolise koostööga, andis see kogemusi ja õpetust, kuidas tulevikus paremini reklaamikampaaniaid korraldada ning kuidas igaüks ise oma tegemisi rohkem esile tõsta saaks. Samuti toonitas mitu ettevõtjat, et uue jõulumaa ettevalmistustega tuleb alustada kohe, kui möödunud pühadega otsad kokku tõmmatud, ja teha omavahel rohkem koostööd.

Jõuluvana Uno andis aga teada, et tema postkastidesse Räpinas ja Mehikoormas laekus eelmiste jõulude eel rekordarv kirju ja joonistusi laste soovidest ning unistustest. See annab tema hinnangul põhjuse uskuda, et tõelise pühadetunde leidmiseks ei pea seilama üle lahe, vaid seda võib kogeda ka Põlvamaal.

Jõulumaa tänavuse programmi esimesed ettevalmistused on peagi algamas ning nii mõnigi ettevõtja on juba andnud märku oma liitumissoovist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles