Torutööd jätkuvad peagi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torutööd Aia tänaval
Torutööd Aia tänaval Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mais või juunis peaksid jätkuma mullu seiskunud vee- ja kanalisatsioonitööd Valgas, millega loodetakse valmis jõuda 2013. aasta suvel.
 

Valga aselinnapea Ilmar Tõlner sõnul on peatselt kavas välja kuulutada esimene hange, mis hõlmab projekti teise osa tänavate taastamist. «Hetkel on hankedokumendid kooskõlastamisel keskkonnainvesteeringute keskuses (KIK).»

Töid plaanitakse alustada mai lõpus-juuni alguses seitsmel lõigul. Need on plaanis J. Kuperjanovi ja Petseri tänava ristmikul, samuti J. Kuperjanovi tänava Pika ja Männiku tänava vahelisel lõigul, kus tekkisid suured asfaltkatte äravajumised, mis olid tingitud korralikult tihendamata aluspinna ja tööde tegemiseks valitud ebsobiva aja tõttu.

Taastustöid tehakse veel Karja ja Mööbli tänava ristmikul, Tööstuse ja Allika tänaval, Kuperjanovi 7 ja Siili keskuse juures ning Pärna puiesteel.

Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles