Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Otepää tervisekeskuse maja on saanud uue ja värske väljanägemise. Kevadel alustatud renoveerimistöödele pandi punkt kolmapäeval, mil ehitajad hoone maja perenaisele üle andsid.

Tallinnas toimunud tuletõrjespordivõistluse Pritsumees võitja, Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld harjutas selleks pea kaks nädalat, kasutades pea igat vaba hetke.

Valgamaa Omavalitsuste Liidu neljapäevasel üldkoosolekul oli põletavaim teema maakonna nelja valla postkontorite sulgemisplaan.

Järjekordne koosolek Tõikamäele plaanitava radari asjus tõi teisipäeval Pilkuse külamajja ligi paarkümmend kohalikku. Millised olid arvamused ja meeleolud?

Nagu igal aastal, käis Otepää gümnaasiumi geograafiaõpetaja Ülle Kümmel ka seekord enne uue kooliaasta algust akusid laadimas väljaspool Eestit. Seekord viis nädalane reis ta Hollandisse ja Belgiasse.

Palupera mees Andres Rattasepp on sõrme andnud tohutööle – tema siht on seda Eestis arendada. Lähemalt loe paberlehest!

Valgamaa endised ja praegused metsatöötajad said kokku Sangaste lossis, et meenutada, kuidas minevikus metsi majandati, ja vaadata, kuidas elab riigimets täna.

Valga maavalitsuses korraldatud infopäeval tutvusid õpetajad võimalustega, kuidas lastele looduse ilu ja rikkusi tutvustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles