Alanud on registreerumine rahvusvahelisele Pühajärve triatlonile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatlon.
Triatlon. Foto: VIRUMAA TEATAJA/SCANPIX

Algas registreerumine 8. augustil toimuvale Baltikumi suurimale triatlonivõistlusele Pühajärve Triatlon 2009. Võistlus toimub pool-raudmehe distantsil (1,9 km ujumist, 90 km rattasõitu, 21 km jooksu). Võistluspaigad on Otepää looduspark ja Pühajärve ümbruse looduskaunid kohad, teatasid korraldajad.


Pühajärve triatlon on esinduslik rahvusvaheline võistlus. Osaleb ka Eesti parim triatleet täispikal distantsil Ain-Alar Juhanson. Teadaolevalt on ta läbi aegade edukaim Hawaii Ironmanil võistelnud eestlane, saavutades 2008. aastal 13. koha. Võistlusele on oodatud ka veel mitmeid teisigi maailma tippu kuuluvaid triatleete.

Pühajärve triatlon ongi Juhansoni poolt ellu kutsutud võistlus, mille on kaks olulisemat eesmärki. Neist esimene on tutvustada triatloni kui spordiala harrastussportlastele ja näidata ala sobivust aktiivsetele inimestele. Teine oluline eesmärk on tuua igal aastal Eestimaale triatlonitippe.

Võistlus on mõeldud igale vastupidavusspordi harrastajale, kes saab võistluse läbida vastavalt oma soovile kas individuaalselt või meeskondlikult. Viimane on hea võimalus võtta osa suurest katsumusest koos sõprade ja kolleegidega - iga võistkonna liige teeb läbi ühe ala.

Pühajärve Triatloni käigus selgitatakse välja ka 2009. aasta Eesti meistrid triatloni poolpikal distantsil.

Registreerimiseks vaata kodulehte www.puhajarvetriatlon.ee, samuti jälgi harrastussportlase Toomas Luhatsi ettevalmistust Pühajärve triatloniks aadressil http://luhats.blogspot.com .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles