Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavalitsus lasi lahti kultuuri- ja huvialakeskuse direktori Merike-Kai Jeetsi, süüdistades teda ebaviisakas käitumises. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Valgamaa kirjamees Vello Jaska võitis murdeluulet väärtustaval Hendrik Adamsoni luulepreemia komkursil tunnuskirja. Laureaat kinnitab, et viimasel ajal sunnivad teda üha enam sulge haarama Eesti elu ebakõlad.

Ilm muutis rehvivahetuse nõutavaks teenuseks. Kui reedel kippus mõnes rehvivahetustöökojas olukord hüsteeriliseks muutuma, siis esmaspäeval jätkus nendes töö rahulikumas õhkkonnas.

Valga linnavolikogu reedesel istungil tagati omaosalus linna välisvalgustuse nüüdisajastamiseks ja Kungla tänava koolihoone ehituse lõpetamiseks. Volinik Siiri Reiljanil oli linnajuhtidele rohkesti küsimusi.

Tartu maakohus lõpetas esmaspäeval, 29. oktoobril kriminaalmenetluse surnud süüdistatava Tarmo Tamme osas, kuna viimase lähedased ei soovinud menetluse jätkamist rehabiliteerimise eesmärgil.

Saatest «Eesti otsib superstaari» lahkus televaatajate soovil esimesena Valga neiu Katrin Ruuse, kes enda sõnul aimas seda ette.

Põllumehed võivad rahuliku südamega talvele vastu minna: põllud on koristatud, saagid salves ja taliviljad külvatud. Mõni päev kulub veel sügiskünnile.

Valgas on sügisene jalatsiparandushooaeg täies hoos: kes soovib elu sisse puhuda suvel ära tallatud käimadesse, kes kapis tolmu kogunud katkiseid saapaid üles vuntsida lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles