Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa kaitseliitlane Igor Koroljov sai kohusetundliku teenistuse eest aasta allohvitseri ergutuspreemia. Selle andsid talle üle Vabariigi President ja kaitseväe juhataja.

Laupäeval Valga jaama jõudnud esimene uus elektrirong meelitas perroonile paarkümmend uudistajat, kes pärast pooleteisetunnist ootamist vaat et ahjusooja raudruuna oma silmaga ka ära nägid.

Reedeses vestlusringis Tõrvas De Tolly hotellis kaardistasid piirkonna ettevõtjad endi vajadusi, oma nägemuse esitasid omavalitsusjuhidki. Murekohtadena rõhutati eelkõige töökohtade nappust, teede olukorda ja hariduse kättesaadavust.

Tõlliste valla kunsti- ja käsitöölembesed naised panid eelmisel nädalal Laatre vabaajakeskuses üles näituse, kus võimalik uudistada salle, sokke, kindaid ja kudumeid, aga ka õlimaale ning ainukese meesosaleja tehtud puidust nagisid.

Tööinspektsioon leidis kolmanda kvartali jooksul ettevõtetes üle kolme tuhande rikkumise. Valgamaal leidis Lõuna inspektsioon 18 ettevõttes kokku 67 rikkumist.

Nõuni noored, kes senimaani on pidanud oma teadmisi testima täiskasvanute konkurentsis, võtsid härjal sarvist ning korraldavad selle nädala lõpus oma, öise mälumängu.

Sangaste vallas elav veisekari on maias keelatud vilja järele ja armastab seetõttu hulkuda. Eakal perenaisel Laine Saaronil napib loomade ohjamiseks abikäsi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles