Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Laupäevahommikul istus 275 Valgamaa noort koolis laua taha, et sooritada küpsuskirjand. Neist enamik jäi teemadega rahule.


Tuija Mononen leiab arvamusartiklis, et turismialane koostöö Valgamaal lonkab. Rõõm oli lugeda 2. aprillil Valgamaalases ilmunud Eugen Vegese artiklit «Mis on innovatsioon?». Vajame kindlasti innovatsiooni, mis muudaks ühiskonnakorralduse kodaniku- ja ettevõtjasõbralikumaks.

Valgamaalane küsib juhtkirjas: Kui küpsed me noored on?

Laupäeva ennelõunal kell 11.18 läks abipalve häirekeskusse, sest kuuripõleng ähvardas pubi põlema panna. Kuigi kustutamisautosid saabus mitmest kandist pääses tuli ikkagi plekk-katuse alla ja tegi suurt kahju. Voorimehe pubi muutus kasutamiskõlbmatuks.

Valga Jaanikese kooli ruumides on ligi kuu aega töötanud õppenõustamiskeskus, kust õpperaskustega lapsed saavad eripedagoogidelt tuge ja nõu küsida.

Pühapäevasele maakonna laululaste kontserdile oli piirkondlikest voorudest valitud poolsada solisti. Publiku vaimustus nähtu-kuuldu üle suurenes kontserdi edenedes pidevalt.

Populaarse nüüdiskirjaniku Andrus Kivirähki «Meri ja Orav» on varemgi Vanalinnastuudio ja Vana Baskini Teatris laval olnud, aga paljudel on see kindlasti veel nägemata.

Kui KK Valga esimene veerandfinaalkohtumine oli meeskonnale edukas, siis teine lõppes sootuks süngema tulemusega.

Reedel, 15. mail algab kevadkampaania «Käi jala! Kõnnime elu ilusaks!». Selle eesmärk on tõsta inimeste liikumisteadlikkust ning füüsilist aktiivsust oma igapäevategevustes.

Eelmisel pühapäeval käivitus Tartu saksa lambakoerte klubi Uran korraldatav viieetapiline karikasari, mille esimesele etapile sõitis oma lemmikutega ka viis valgalast. Tagasi tuldi uhkete kohtadega.

Naiskodukaitsega seotud tähistavad aprilli lõpus töisel viisil organisatsiooni mälestuspäeva. Aktivistid on kurvad, et Roobe lahingus langenute puhkepaigal kindel hooldaja puudub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles